offline icon
You're Browsing Offline - Some functionality will be limited.
 

Kassisi on tyhjä. Tehdään sille jotain

sub yhteensä

yhteensä

Maksuton toimitus Isoon-Britanniaan, Eurooppaan ja P-Amerikkaan

Maksu

Glacier Snow -laskettelulasit

USD $59.50
Maksuton toimitus
Tuote on päässyt toistaiseksi loppumaan.
Väri:Matte Black / Revo Orange

KUVAUS

Miesten Superdry Glacier Snow -laskettelulasit. Nämä kehykselliset laskettelulasit tarjoavat korkeatasoisen suojan auringonvaloa vastaan. Niissä on huurtumisenestopinnoite, tuulettuvat kehykset ja luokan 3 kaksinkertainen polykarbonaatti- ja akryylilinssijärjestelmä, jonka UV-luokitus on UV400. Täysin säädettävän Superdry-merkkikuvioidun hihnan silikoninen tartuntakaistale estää lasien luisumisen, kun käytät niitä kypärän kanssa. Kehyksiä ympäröivä vaahtomuovi parantaa käyttömukavuutta. Loppusilauksena lasien sivussa on Superdry Snow Pro -logo. Läpäisy 8–18 %. Mukana kiristysnauhalla säädettävä suojapussi.

koko
OS UK-1SIZE
tuotekoodi
3185849000034

ILMAISET palautukset Yhdistyneessä kuningaskunnassa

Palauta tuotteet ja täytetty palautuslomake 28 päivän kuluessa toimituksesta. Voit myös palauttaa tuotteet mihin tahansa Yhdistyneen kuningaskunnan Superdry-myymälään. Varmista, että tuotteet ovat alkuperäisessä kunnossa.

Lisätietoja saat palautuskäytännöstämme.

Huomaa:

Hygieniasyistä voimme vaihtaa tai hyvittää alusvaatteita, uima-asuja tai kosmetiikkaa vain, jos ne ovat avaamattomassa alkuperäispakkauksessaan. Tämä ei vaikuta lakisääteisiin oikeuksiisi.

Voit pitää myös näistä…

Pysy yhteydessä

Saa eksklusiivinen pääsy kampanjoihin, yhteistyöhön, uusiin tuotteisiin ja alennusmyynteihin