offline icon
You're Browsing Offline - Some functionality will be limited.

Ultimate Snow Rescue -reppu

USD $99.50
Maksuton toimitus
Valitse Koko:

OS

Lisää ostoskoriin
 
Väri:Frosted Geo Aop

KUVAUS

Naisten Superdry Ultimate Snow Rescue -reppu – 15 litraa. Tämä innovatiivinen reppu on ehdoton kumppani laskettelureissuille. Repussa on yksi suuri vetoketjullinen osasto ja vetoketjullinen ulkotasku, jonka sisällä on verkkotasku. Repun sivulla on painonapit suksien tai lumilaudan kiinnittämiseen. Ultimate Snow Rescue -repun kolmannessa, fleecevuoratussa taskussa voi säilyttää laskettelulaseja, kun ne eivät ole käytössä. Lisäksi vetoketjullisessa pohjataskussa on ulos vedettävä kypäräkiinnike, jolla voit kiinnittää kypärän luotettavasti repun ulkopuolelle. Käyttömukavuuden varmistamiseksi repussa on pehmustetut olkahihnat ja selkäkaitale. Säädettävällä vyötäröhihnalla repun saa pysymään tukevasti paikallaan aktiviteettien aikana. Loppusilauksena repussa on kantokahva, heijastavat Superdry-logot ja kätevät sivutaskut.


Tilavuus 15 litraa

K 46 cm x L 30 cm x S 12 cm (noin)

koko KorkeusLeveysSyvyys
OS 18" (46cm)11" (30cm)4" (12cm)
Kankaat ja materiaalit
Body Polyesteriä 100%
Vuori Polyesteriä 100%
Body Nailonia 100%
Puhdistus ja huolehtiminen
Pesu: Ei Pestävä
Valkaisu: Ei Saa Valkaista
Kuiva: Ei Saa Kuivata Kuivausrummussa
Silitys: Ei Saa Silittää
Kuivapesu: Ei Kuivapesua
tuotekoodi
3186152000007

ILMAISET palautukset Yhdistyneessä kuningaskunnassa

Palauta tuotteet ja täytetty palautuslomake 28 päivän kuluessa toimituksesta. Voit myös palauttaa tuotteet mihin tahansa Yhdistyneen kuningaskunnan Superdry-myymälään. Varmista, että tuotteet ovat alkuperäisessä kunnossa.

Lisätietoja saat palautuskäytännöstämme.

Huomaa:

Hygieniasyistä voimme vaihtaa tai hyvittää alusvaatteita, uima-asuja tai kosmetiikkaa vain, jos ne ovat avaamattomassa alkuperäispakkauksessaan. Tämä ei vaikuta lakisääteisiin oikeuksiisi.

Voit pitää myös näistä…