offline icon
You're Browsing Offline - Some functionality will be limited.

Ultimate Snow Service -käsineet

USD $59.50
Maksuton toimitus
Valitse Koko:

S/M

M/L

Lisää ostoskoriin
 
Väri:Musta / Hyper Coral

KUVAUS

Naisten Superdry Ultimate Snow Service -käsineet. Käyttömukavuus ja suorituskyky yhdistyvät näissä erittäin hengittävästä materiaalista valmistetuissa käsineissä, joissa on superpehmeä sisäpinta. Lisäksi kämmenissä olevat vahvikkeet parantavat otetta. Vedenpitävät lisäosat ja säänkestävä päällystetty materiaali pitävät kädet laskettelun aikana kuivina ja lämpiminä. Käsineiden ranteissa on säädettävä hihna, kun taas peukaloa ja etusormia voi käyttää laskettelulasien puhdistukseen. Loppusilauksena Ultimate Snow Service -käsineiden ranteessa on Superdry Snow -merkki ja etupuolella Superdry Snow -logo. 

koko
S/M UK-S/M
M/L UK-M/L
Kankaat ja materiaalit
Materiaali Polyesteriä 78%, Akryyli 20%, Elastaania 1%, Viskoosia 1%
Puhdistus ja huolehtiminen
Pesu: Konepesu – Kylmä (30 °c)
Valkaisu: Ei Saa Valkaista
Kuiva: Ei Saa Kuivata Kuivausrummussa
Silitys: Ei Saa Silittää
Kuivapesu: Ei Kuivapesua
tuotekoodi
3186152000006

ILMAISET palautukset Yhdistyneessä kuningaskunnassa

Palauta tuotteet ja täytetty palautuslomake 28 päivän kuluessa toimituksesta. Voit myös palauttaa tuotteet mihin tahansa Yhdistyneen kuningaskunnan Superdry-myymälään. Varmista, että tuotteet ovat alkuperäisessä kunnossa.

Lisätietoja saat palautuskäytännöstämme.

Huomaa:

Hygieniasyistä voimme vaihtaa tai hyvittää alusvaatteita, uima-asuja tai kosmetiikkaa vain, jos ne ovat avaamattomassa alkuperäispakkauksessaan. Tämä ei vaikuta lakisääteisiin oikeuksiisi.

Voit pitää myös näistä…