offline icon
You're Browsing Offline - Some functionality will be limited.

Lasketteluhousut

USD $174.50
Maksuton toimitus
Valitse Koko:

XXS

XS

S

M

L

XL

KOKO-OHJE
Lisää ostoskoriin
 
Väri:Musta

KUVAUS

Naisten Superdry-lasketteluhousut. Lasketteluhousuissa on vetoketju- ja painonappikiinnitys sekä vyötärön säätöhihnat. Vetoketjullisissa lahkeissa on lumisuojukset ja klipsit, ja reisissä on aukot, jotka takaavat miellyttävän istuvuuden rinteessä. Lisäksi housuissa on kokonaan eristetty vuori ja kokonaan teipatut saumat sekä lumitiivisteet, joiden ansiosta pysyt lämpimänä ja kuivana. Lasketteluhousuissa on kolme vetoketjullista etutaskua, kaksi takataskua ja kätevä reisitasku tarranauhakiinnityksellä. Etutaskuissa on vetimet, joilla voi säätää lahkeiden pituutta. Housuissa on myös merkkikuvioidut vetoketjun vetimet, Superdry Ski -lappu toisessa takataskussa, Superdry Snow -painatukset yläreidessä ja lahkeen takana sekä lumihiutalemerkki reisitaskussa.

Mallin päällä oleva koko: Small Mallin pituus: 175 cm

koko
XXS UK-XXS
XS UK-XS
S UK-S
M UK-M
L UK-L
XL UK-XL
Kankaat ja materiaalit
Materiaali Polyesteriä 100%
Puhdistus ja huolehtiminen
Pesu: Konepesu – Kylmä (30 °c)
Valkaisu: Ei Saa Valkaista
Kuiva: Ei Saa Kuivata Kuivausrummussa
Silitys: Ei Saa Silittää
Kuivapesu: Ei Kuivapesua
tuotekoodi
2123631500030
Superdry koko-ohje (Desktop) Superdry koko-ohje (Mobile)

ILMAISET palautukset Yhdistyneessä kuningaskunnassa

Palauta tuotteet ja täytetty palautuslomake 28 päivän kuluessa toimituksesta. Voit myös palauttaa tuotteet mihin tahansa Yhdistyneen kuningaskunnan Superdry-myymälään. Varmista, että tuotteet ovat alkuperäisessä kunnossa.

Lisätietoja saat palautuskäytännöstämme.

Huomaa:

Hygieniasyistä voimme vaihtaa tai hyvittää alusvaatteita, uima-asuja tai kosmetiikkaa vain, jos ne ovat avaamattomassa alkuperäispakkauksessaan. Tämä ei vaikuta lakisääteisiin oikeuksiisi.

Voit pitää myös näistä…