Performance Insulate -leggingsit

USD $89.50
Maksuton toimitus
Väri:Musta

KUVAUS

Naisten Superdry Performance Insulate -leggingsit. Nämä leggingsit on suunniteltu urheilusuorituksiin tyylistä tinkimättä. Leggingseissä on monia treenaamista edistäviä teknisiä ominaisuuksia. Leggingseissä on korkea vyötärö, jossa olevilla kiristysnyöreillä voit säätää istuvuuden itselle sopivaksi. Heijastavien yksityiskohtien ansiosta erotut paremmin hämärässä. Performance Insulate -leggingsit on valmistettu kompressiomateriaalista, jonka kosteutta haihduttavien ominaisuuksien ansiosta pysyt kuivana treenien aikana. Tasosaumat varmistavat erinomaisen käyttömukavuuden, kun taas lämpöominaisuudet ja mukava sisämateriaali optimoivat lämpötilan.

koko
34 UK-6
36 UK-8
38 UK-10
40 UK-12
42 UK-14
44 UK-16
Kankaat ja materiaalit
Materiaali Nailonia 72%, Elastaania 28%
Puhdistus ja huolehtiminen
Pesu: Konepesu – Kylmä (30 °c)
Valkaisu: Ei Saa Valkaista
Kuiva: Ei Saa Kuivata Kuivausrummussa
Silitys: Ei Saa Silittää
Kuivapesu: Ei Kuivapesua
tuotekoodi
2103330000047
Superdry koko-ohje Superdry koko-ohje

ILMAISET palautukset Yhdistyneessä kuningaskunnassa

Palauta tuotteet ja täytetty palautuslomake 28 päivän kuluessa toimituksesta. Voit myös palauttaa tuotteet mihin tahansa Yhdistyneen kuningaskunnan Superdry-myymälään. Varmista, että tuotteet ovat alkuperäisessä kunnossa.

Lisätietoja saat palautuskäytännöstämme.

Huomaa:

Hygieniasyistä voimme vaihtaa tai hyvittää alusvaatteita, uima-asuja tai kosmetiikkaa vain, jos ne ovat avaamattomassa alkuperäispakkauksessaan. Tämä ei vaikuta lakisääteisiin oikeuksiisi.

Voit pitää myös näistä…