Lyhyt Gym Tech USA -collegepaita

USD $69.50
Maksuton toimitus
Väri:Tumma Laivastonsininen

KUVAUS

Naisten lyhyt Superdry Gym Tech USA -collegepaita. Tässä collegepaidassa sekä näytät hyvältä että tunnet olosi hyväksi urheillessasi. Lämpöominaisuuksiensa ansiosta pusero sopii loistavasti niin treenivaatteeksi kuin treenien jälkeiseen kavereiden kanssa hengailuun. Collegepaidan kauluksessa, hihansuissa ja helmassa on resorit (lisämukavuuden takia), molemmissa hihoissa raidat ja rinnassa suuri USA-logo. Loppusilauksena lyhyen Gym Tech USA -collegepaidassa on erilaisia heijastavia logoja, joiden ansiosta näyt hämärässä paremmin. Paidan hihassa on lisäksi kuminen Superdry Sport -logomerkki.

koko
34 UK-6
36 UK-8
38 UK-10
40 UK-12
42 UK-14
44 UK-16
Kankaat ja materiaalit
Materiaali Polyesteriä 59%, Puuvillaa 41%
Puhdistus ja huolehtiminen
Pesu: Konepesu – Kylmä (30 °c)
Valkaisu: Ei Saa Valkaista
Kuiva: Ei Saa Kuivata Kuivausrummussa
Silitys: Silitys – Alhainen Lämpö
Kuivapesu: Ei Kuivapesua
tuotekoodi
2103329500054
Superdry koko-ohje Superdry koko-ohje

ILMAISET palautukset Yhdistyneessä kuningaskunnassa

Palauta tuotteet ja täytetty palautuslomake 28 päivän kuluessa toimituksesta. Voit myös palauttaa tuotteet mihin tahansa Yhdistyneen kuningaskunnan Superdry-myymälään. Varmista, että tuotteet ovat alkuperäisessä kunnossa.

Lisätietoja saat palautuskäytännöstämme.

Huomaa:

Hygieniasyistä voimme vaihtaa tai hyvittää alusvaatteita, uima-asuja tai kosmetiikkaa vain, jos ne ovat avaamattomassa alkuperäispakkauksessaan. Tämä ei vaikuta lakisääteisiin oikeuksiisi.

Voit pitää myös näistä…