Streetwear Repeat -toppatakki

USD $129.50
Maksuton toimitus
Väri:Optic

KUVAUS

Naisten Superdry Streetwear Repeat -toppatakki. Streetwear-toppatakki päällä olet mukana athleisure-trendissä. Lämpöominaisuuksiensa ansiosta tämä takki pitää sinut lämpimänä samalla kun näytät tyylikkäältä. Takissa on joustava sherpavuorattu huppu, kaksi vetoketjullista ulkotaskua ja vetoketjukiinnitys, jossa Superdry-merkkikuvioidut vetimet. Takissa on myös fleecevuorattu vartalo-osa, peukalonrei'illä varustetut hihansuuresorit ja hyvän istuvuuden takaava resorihelma. Streetwear Repeat -toppatakin molemmissa hihoissa on loppusilauksena klassiseen toppatakkiin uutta ilmettä tuovat Superdry-nauhat.  

koko
34 UK-6
36 UK-8
38 UK-10
40 UK-12
42 UK-14
44 UK-16
Kankaat ja materiaalit
Hupun Vuori Polyesteriä 100%
Vuori Polyesteriä 100%
Toppaus Polyesteriä 100%
Ulkopinta Polyesteriä 100%
Resori Polyesteriä 98%, Elastaania 2%
Puhdistus ja huolehtiminen
Pesu: Konepesu – Kylmä (30 °c)
Valkaisu: Ei Saa Valkaista
Kuiva: Ei Saa Kuivata Kuivausrummussa
Silitys: Ei Saa Silittää
Kuivapesu: Ei Kuivapesua
tuotekoodi
2103329000032
Superdry koko-ohje Superdry koko-ohje

ILMAISET palautukset Yhdistyneessä kuningaskunnassa

Palauta tuotteet ja täytetty palautuslomake 28 päivän kuluessa toimituksesta. Voit myös palauttaa tuotteet mihin tahansa Yhdistyneen kuningaskunnan Superdry-myymälään. Varmista, että tuotteet ovat alkuperäisessä kunnossa.

Lisätietoja saat palautuskäytännöstämme.

Huomaa:

Hygieniasyistä voimme vaihtaa tai hyvittää alusvaatteita, uima-asuja tai kosmetiikkaa vain, jos ne ovat avaamattomassa alkuperäispakkauksessaan. Tämä ei vaikuta lakisääteisiin oikeuksiisi.

Voit pitää myös näistä…