offline icon
You're Browsing Offline - Some functionality will be limited.

Super Sport -urheiluliivit

USD $34.50
Maksuton toimitus
Valitse Koko:

34

36

38

40

42

44

Lisää ostoskoriin
 
Väri:Musta/purppura

KUVAUS

Naisten Superdry Super Sport -urheiluliivit. Etene kohti treenitavoitteitasi näissä tyylikkäissä ja verrattoman mukavissa urheiluliiveissä. Urheiluliivien rinnassa ja nauhassa on Superdry-logot, kun taas halkioleikkaus antaa niille flirttailevaa ilmettä. Kosteutta haihduttavan ja hengittävän teknisen materiaalin ansiosta liivit tuntuvat mukavilta ja viileiltä käytössä, joten voit keskittyä treeneihin rauhassa ja häiriöittä. Urheiluliiveissä on myös kätevät irrotettavat kupit, kun taas tasosaumat antavat toisen ihon tunteen. Voit käyttää urheilurintaliivejä yhdessä Superdryn mesh sports -topin kanssa tai sellaisenaan high tech -leggingsien kanssa.

koko
34 UK-6
36 UK-8
38 UK-10
40 UK-12
42 UK-14
44 UK-16
Kankaat ja materiaalit
Body Polyesteriä 88%, Elastaania 12%
Body Polyesteriä 85%, Elastaania 15%
Puhdistus ja huolehtiminen
Pesu: Konepesu – Kylmä (30 °c)
Valkaisu: Ei Saa Valkaista
Kuiva: Ei Saa Kuivata Kuivausrummussa
Silitys: Ei Saa Silittää
Kuivapesu: Ei Kuivapesua
tuotekoodi
2103332500019

ILMAISET palautukset Yhdistyneessä kuningaskunnassa

Palauta tuotteet ja täytetty palautuslomake 28 päivän kuluessa toimituksesta. Voit myös palauttaa tuotteet mihin tahansa Yhdistyneen kuningaskunnan Superdry-myymälään. Varmista, että tuotteet ovat alkuperäisessä kunnossa.

Lisätietoja saat palautuskäytännöstämme.

Huomaa:

Hygieniasyistä voimme vaihtaa tai hyvittää alusvaatteita, uima-asuja tai kosmetiikkaa vain, jos ne ovat avaamattomassa alkuperäispakkauksessaan. Tämä ei vaikuta lakisääteisiin oikeuksiisi.

Voit pitää myös näistä…