offline icon
You're Browsing Offline - Some functionality will be limited.

Sport-varustekassi

USD $54.50
Maksuton toimitus
Valitse Koko:

OS

Lisää ostoskoriin
 
Väri:Lucy Tropical Print

KUVAUS

Naisten Superdry Sport -varustekassi. Tässä varustekassissa kuljetat kätevästi niin treenivarusteet kuin treenien jälkeen tarvitsemasi tavarat ja vaatteet. Kassissa on suuri, päältä vetoketjulla suljettava pääosasto. Kassiin mahtuvat kaikki tavarasi, aina kuulokkeista ja vesipullosta vaihtovaatteisiin ja välipaloihin. Varustekassin toisessa päässä on pieni vetoketjullinen tasku. Lisäksi kassissa on kaksi kantokahvaa ja pidempi säädettävä hihna, jonka voi irrottaa. Loppusilauksena Sport-varustekassin etupuolella on heijastava Superdry Sport -logo ja vetoketjun vetimissä merkkikuvioinnit.

K 25 cm x P 52 cm x S 28 cm

koko KorkeusPituusSyvyys
OS 9" (25cm)20" (52cm)11" (28cm)
Kankaat ja materiaalit
Materiaali Polyesteriä 100%
Puhdistus ja huolehtiminen
Pesu: Ei Pestävä
Valkaisu: Ei Saa Valkaista
Kuiva: Ei Saa Kuivata Kuivausrummussa
Silitys: Ei Saa Silittää
Kuivapesu: Ei Kuivapesua
tuotekoodi
2103332600008

ILMAISET palautukset Yhdistyneessä kuningaskunnassa

Palauta tuotteet ja täytetty palautuslomake 28 päivän kuluessa toimituksesta. Voit myös palauttaa tuotteet mihin tahansa Yhdistyneen kuningaskunnan Superdry-myymälään. Varmista, että tuotteet ovat alkuperäisessä kunnossa.

Lisätietoja saat palautuskäytännöstämme.

Huomaa:

Hygieniasyistä voimme vaihtaa tai hyvittää alusvaatteita, uima-asuja tai kosmetiikkaa vain, jos ne ovat avaamattomassa alkuperäispakkauksessaan. Tämä ei vaikuta lakisääteisiin oikeuksiisi.

Voit pitää myös näistä…