Premium Rescue -untuvatakki

USD $239.50
Maksuton toimitus
Väri: Punainen

KUVAUS

Naisten Superdry Premium Rescue -untuvatakki. Pysy lämpimänä tällä kaudella Premium Rescue -untuvatakissa, jossa on irrotettava huppu, painonappi- ja vetoketjukiinnitys sekä korkealaatuinen 90/10-ankanuntuvatäyte matalalla fill power -arvolla. Takissa on kaksi etutaskua ja hihatasku. Vyötäröllä olevalla vyöllä voi lisäksi säätää istuvuuden itselle sopivaksi. Premium Rescue -untuvatakissa on myös sisätasku. Loppusilauksena hupussa on kauniin pehmeä tekoturkisreunus ja toisessa hihassa Superdry Premium -merkki.

Superdry untuvatuotteille on myönnetty Responsible Down Standard -sertifikaatti, joka vahvistaa täytteenä käytetyn untuvan olevan peräisin eläinten hyvinvoinnin huomioivista lähteistä.

koko
34 UK-6
36 UK-8
38 UK-10
40 UK-12
42 UK-14
44 UK-16
Kankaat ja materiaalit
Vuori Nailonia 100%
Toppaus Untuvaa 90%, Höyheniä 10%
Materiaali Polyesteriä 87%, Puuvillaa 13%
Tekoturkisreunus Modakryylikuitu 57%, Akryyli 35%, Polyesteriä 8%
Puhdistus ja huolehtiminen
Pesu: Konepesu – Kylmä (30 °c)
Valkaisu: Ei Saa Valkaista
Kuiva: Ei Saa Kuivata Kuivausrummussa
Silitys: Ei Saa Silittää
Kuivapesu: Ei Kuivapesua
tuotekoodi
2082218500233
Superdry koko-ohje Superdry koko-ohje

ILMAISET palautukset Yhdistyneessä kuningaskunnassa

Palauta tuotteet ja täytetty palautuslomake 28 päivän kuluessa toimituksesta. Voit myös palauttaa tuotteet mihin tahansa Yhdistyneen kuningaskunnan Superdry-myymälään. Varmista, että tuotteet ovat alkuperäisessä kunnossa.

Lisätietoja saat palautuskäytännöstämme.

Huomaa:

Hygieniasyistä voimme vaihtaa tai hyvittää alusvaatteita, uima-asuja tai kosmetiikkaa vain, jos ne ovat avaamattomassa alkuperäispakkauksessaan. Tämä ei vaikuta lakisääteisiin oikeuksiisi.

Voit pitää myös näistä…