Blisse-untuvaparkatakki

USD $179.50
Maksuton toimitus
Väri: Luxe Navy

KUVAUS

Naisten Superdry Blisse -untuvaparkatakki. Tämä kevyt tikattu takki on varma valinta kylmempiin kuukausiin. Takissa on korkealaatuinen 90/10-ankanuntuvatäyte matalalla fill power -arvolla. Takki sopii siten erinomaisesti kerrospukeutumiseen kylmempinä kuukausina. Takissa on joustavalla kiristysnyörillä säädettävä huppu, kaksisuuntainen vetoketjukiinnitys ja kaksi vetoketjullista etutaskua. Takin pidempi malli ja joustavat hihansuut pitävät viiman loitolla. Loppusilauksena Blisse-untuvaparkatakin hihassa on Superdry-logomerkki.
Superdryn untuvatuotteille on myönnetty Responsible Down Standard -sertifikaatti, joka vahvistaa täytteenä käytetyn untuvan olevan peräisin eläinten hyvinvoinnin huomioivista lähteistä.

koko
34 UK-6
36 UK-8
38 UK-10
40 UK-12
42 UK-14
44 UK-16
Kankaat ja materiaalit
Body Nailonia 100%
Vuori Nailonia 100%
Toppaus Untuvaa 90%, Höyheniä 10%
Puhdistus ja huolehtiminen
Pesu: Konepesu – Kylmä (30 °c)
Valkaisu: Ei Saa Valkaista
Kuiva: Ei Saa Kuivata Kuivausrummussa
Silitys: Ei Saa Silittää
Kuivapesu: Ei Kuivapesua
tuotekoodi
2082218500201
Superdry koko-ohje Superdry koko-ohje

ILMAISET palautukset Yhdistyneessä kuningaskunnassa

Palauta tuotteet ja täytetty palautuslomake 28 päivän kuluessa toimituksesta. Voit myös palauttaa tuotteet mihin tahansa Yhdistyneen kuningaskunnan Superdry-myymälään. Varmista, että tuotteet ovat alkuperäisessä kunnossa.

Lisätietoja saat palautuskäytännöstämme.

Huomaa:

Hygieniasyistä voimme vaihtaa tai hyvittää alusvaatteita, uima-asuja tai kosmetiikkaa vain, jos ne ovat avaamattomassa alkuperäispakkauksessaan. Tämä ei vaikuta lakisääteisiin oikeuksiisi.

Voit pitää myös näistä…