offline icon
You're Browsing Offline - Some functionality will be limited.

Rookie-untuvatoppaliivi

USD $134.50
Maksuton toimitus
Valitse Koko:

34

36

38

40

42

44

KOKO-OHJE
Lisää ostoskoriin
 
Väri:Deep Navy

KUVAUS

Naisten Superdry Rookie -untuvatoppaliivi. Tässä Rookie-untuvatoppaliivissä on korkealaatuinen 80/20-ankanuntuvatäyte, jonka mahtava lämpöeristys pitää sinut lämpimänä kovillakin pakkasilla. Toppaliivissä on joustavalla kiristysnyörillä varustettu irrotettava huppu, irrotettava tekoturkisreunus, kaksikerroksinen kaulus sekä vetoketju- ja painonappikiinnitys. Rookie-untuvatoppaliivissä on myös kaksi vetoketjullista etutaskua, joustonyörillä säädettävä helma ja vyötärön takaosassa joustava kaitale, joka takaa istuvuuden. Toppaliivin rinnassa on loppusilauksena Superdry-logomerkki.

Superdryn untuvatuotteille on myönnetty Responsible Down Standard -sertifikaatti, joka vahvistaa täytteenä käytetyn untuvan olevan peräisin eläinten hyvinvoinnin huomioivista lähteistä.

koko
34 UK-6
36 UK-8
38 UK-10
40 UK-12
42 UK-14
44 UK-16
Kankaat ja materiaalit
Vuori Nailonia 100%
Outer Shell Polyesteriä 82%, Puuvillaa 18%
Puhdistus ja huolehtiminen
Pesu: Konepesu – Kylmä (30 °c)
Valkaisu: Ei Saa Valkaista
Kuiva: Ei Saa Kuivata Kuivausrummussa
Silitys: Ei Saa Silittää
Kuivapesu: Ei Kuivapesua
tuotekoodi
2082220500048
Superdry koko-ohje (Desktop) Superdry koko-ohje (Mobile)

ILMAISET palautukset Yhdistyneessä kuningaskunnassa

Palauta tuotteet ja täytetty palautuslomake 28 päivän kuluessa toimituksesta. Voit myös palauttaa tuotteet mihin tahansa Yhdistyneen kuningaskunnan Superdry-myymälään. Varmista, että tuotteet ovat alkuperäisessä kunnossa.

Lisätietoja saat palautuskäytännöstämme.

Huomaa:

Hygieniasyistä voimme vaihtaa tai hyvittää alusvaatteita, uima-asuja tai kosmetiikkaa vain, jos ne ovat avaamattomassa alkuperäispakkauksessaan. Tämä ei vaikuta lakisääteisiin oikeuksiisi.

Voit pitää myös näistä…