offline icon
You're Browsing Offline - Some functionality will be limited.

Rylee Biker -nahkatakki

USD $199.50
Maksuton toimitus
Tuote on päässyt toistaiseksi loppumaan.
Väri:Musta

KUVAUS

Naisten Superdry Rylee Biker -nahkatakki. Tässä laadukkaasta nahasta valmistetussa takissa yhdistyvät käsityötaito sekä vertaansa vailla oleva tyylikkyys ja käyttömukavuus, joten se kuuluu jokaisen naisen ehdottomiin hankintoihin. Rylee-nahkatakissa on epäsymmetrinen vetoketjukiinnitys, painonapilliset epoletit ja neljä etutaskua. Lisäksi takissa on vetoketjuilla viimeistellyt hihansuut ja toisessa hihassa loppusilauksena metallinen logomerkki. Tällä prätkätakilla viimeistelet loistavasti minkä tahansa asukokonaisuuden. Saat lisää särmikkyyttä ilmeeseesi pukemalla takin kukkakuvioisen mekon ylle.

koko
34 UK-6
36 UK-8
38 UK-10
40 UK-12
42 UK-14
44 UK-16
Kankaat ja materiaalit
Vuori Polyesteriä 100%
Materiaali Nahkaa 100%
Puhdistus ja huolehtiminen
Pesu: Ei Pestävä
Valkaisu: Ei Saa Valkaista
Kuiva: Ei Saa Kuivata Kuivausrummussa
Silitys: Ei Saa Silittää
Kuivapesu: Ei Kuivapesua
tuotekoodi
2082218000054

ILMAISET palautukset Yhdistyneessä kuningaskunnassa

Palauta tuotteet ja täytetty palautuslomake 28 päivän kuluessa toimituksesta. Voit myös palauttaa tuotteet mihin tahansa Yhdistyneen kuningaskunnan Superdry-myymälään. Varmista, että tuotteet ovat alkuperäisessä kunnossa.

Lisätietoja saat palautuskäytännöstämme.

Huomaa:

Hygieniasyistä voimme vaihtaa tai hyvittää alusvaatteita, uima-asuja tai kosmetiikkaa vain, jos ne ovat avaamattomassa alkuperäispakkauksessaan. Tämä ei vaikuta lakisääteisiin oikeuksiisi.

Voit pitää myös näistä…