Hupullinen Sherpa SD-Windtrekker -takki

USD $99.50
Maksuton toimitus
Tuote on päässyt toistaiseksi loppumaan.
Väri: Navy Marl / Ecru

KUVAUS

Naisten hupullinen Superdry Sherpa SD-Windtrekker -takki. Ikoniseen tuulivaatemallistoon kuuluva, teknisten retkeilyvaatteiden inspiroima Sherpa SD-Windtrekker on kevyt ja pehmeä kuoritakki, joka on käytännöllisyyden lisäksi suunniteltu pitämään käyttäjänsä lämpimänä. Takissa on kaksisuuntainen vetoketju, kolme vetoketjullista etutaskua ja joustava kiristysnauha helmassa ja kauluksessa. Takki on myös kauttaaltaan sherpavuorattu. Hihansuita voi säätää tarranauhoilla. Takin sisäpuolella on aukko kuulokejohdolle rintataskussa. Loppusilauksena SD-Windtrekker-takissa on kirjaillut Superdry-logot ja merkkikuvioidut vetoketjun vetimet.

Mallin päällä oleva koko: Small
Mallin pituus: 175 cm
Mallin rinnanympärys: 82 cm

koko
XXS UK-XXS
XS UK-XS
S UK-S
M UK-M
L UK-L
XL UK-XL
Kankaat ja materiaalit
Materiaali Polyesteriä 100%
Puhdistus ja huolehtiminen
Pesu: Konepesu – Kylmä (30 °c)
Valkaisu: Ei Saa Valkaista
Kuiva: Ei Saa Kuivata Kuivausrummussa
Silitys: Silitys – Alhainen Lämpö
Kuivapesu: Ei Kuivapesua
tuotekoodi
2082217500133

ILMAISET palautukset Yhdistyneessä kuningaskunnassa

Palauta tuotteet ja täytetty palautuslomake 28 päivän kuluessa toimituksesta. Voit myös palauttaa tuotteet mihin tahansa Yhdistyneen kuningaskunnan Superdry-myymälään. Varmista, että tuotteet ovat alkuperäisessä kunnossa.

Lisätietoja saat palautuskäytännöstämme.

Huomaa:

Hygieniasyistä voimme vaihtaa tai hyvittää alusvaatteita, uima-asuja tai kosmetiikkaa vain, jos ne ovat avaamattomassa alkuperäispakkauksessaan. Tämä ei vaikuta lakisääteisiin oikeuksiisi.

Voit pitää myös näistä…