offline icon
You're Browsing Offline - Some functionality will be limited.

Japan Edition -untuvalaskettelutakki

USD $299.50
Maksuton toimitus
Valitse Koko:

34

36

38

40

42

44

KOKO-OHJE
Lisää ostoskoriin
 
Väri:Black Camo

KUVAUS

Naisten Superdry Japan Edition -untuvalaskettelutakki. Valmistaudu seuraavaan laskettelureissuun Japan Edition -untuvatakissa, jonka 90/10-täyte pitää sinut lämpimänä ilmojen kylmetessä. Takissa on päällystetyt vetoketjut, hissilipputasku, painonapillinen lumihelma ja heijastavia yksityiskohtia, joten erotut hämärässä. Lisäksi laskettelutakissa on tarranauhalla säädettävät peukalonreiälliset hihansuut, 2 vetoketjullista ulkotaskua, 1 vetoketjullinen sisätasku ja yksikerroksinen vetoketjukiinnitys, johon voi kiinnittää verkkokankaisen vetoketjullisen tuulilistan hengittävyyden parantamiseksi. Takissa on kiristysnyörillinen huppu, joustava helma ja Superdry-merkkikuvioidut vetoketjun vetimet. Loppusilauksena hihassa, tuulilistassa ja hupussa on Superdry-merkit.

Superdryn untuvatuotteille on myönnetty Responsible Down Standard -sertifikaatti, joka vahvistaa täytteenä käytetyn untuvan olevan peräisin eläinten hyvinvoinnin huomioivista lähteistä.

koko
34 UK-6
36 UK-8
38 UK-10
40 UK-12
42 UK-14
44 UK-16
Kankaat ja materiaalit
Hihanvuori Nailonia 100%
Hame Nailonia 100%
Vuori Polyesteriä 100%
Toppaus Untuvaa 90%, Höyheniä 10%
Body Nailonia 100%
Body Polyesteriä 100%
Puhdistus ja huolehtiminen
Pesu: Konepesu – Kylmä (30 °c)
Valkaisu: Ei Saa Valkaista
Kuiva: Ei Saa Kuivata Kuivausrummussa
Silitys: Ei Saa Silittää
Kuivapesu: Ei Kuivapesua
tuotekoodi
2082321100022
Superdry koko-ohje (Desktop) Superdry koko-ohje (Mobile)

ILMAISET palautukset Yhdistyneessä kuningaskunnassa

Palauta tuotteet ja täytetty palautuslomake 28 päivän kuluessa toimituksesta. Voit myös palauttaa tuotteet mihin tahansa Yhdistyneen kuningaskunnan Superdry-myymälään. Varmista, että tuotteet ovat alkuperäisessä kunnossa.

Lisätietoja saat palautuskäytännöstämme.

Huomaa:

Hygieniasyistä voimme vaihtaa tai hyvittää alusvaatteita, uima-asuja tai kosmetiikkaa vain, jos ne ovat avaamattomassa alkuperäispakkauksessaan. Tämä ei vaikuta lakisääteisiin oikeuksiisi.

Voit pitää myös näistä…