offline icon
You're Browsing Offline - Some functionality will be limited.
 

Kassisi on tyhjä. Tehdään sille jotain

sub yhteensä

yhteensä

Maksuton toimitus Isoon-Britanniaan, Eurooppaan ja P-Amerikkaan

Maksu

Käyttöehdot

Verkkosivuston oma puhelinpalvelu +44 333 3212222

mikä superdry on?

Olemme Supergroup Internet Limited. Ylläpidämme sivustoa osoitteessa superdry.fi ("Sivusto"), ja kun ostat tuotteen (”Tuote") sivustoltamme, ostat sen meiltä.

Olemme Englannissa ja Walesissa yritystunnuksella 07139044 rekisteröity yritys. Rekisteröity toimipaikkamme on osoitteessa Unit 60, The Runnings, Cheltenham, Gloucestershire GL51 9NW. Yritys on rekisteröity arvonlisäverovelvolliseksi tunnuksella GB974823775.

Jos haluat ottaa meihin yhteyttä, kohdassa Ota yhteyttä luetellaan useita yhteydenottokeinoja.

miksi käyttöehtoja tarvitaan?

Käyttöehtoja ("Käyttöehdot") tarvitaan useammasta eri syystä:

 • niissä on tietoa säännöistä, joita sovelletaan, kun käytät sivustoamme, mukaan lukien aineistoa, jota voit mahdollisesti lisätä blogiin ja arvioihin
 • niissä määritellään kaikki säännöt, joita sovelletaan tuotteiden ostossa ja
 • niissä on tietoa esimerkiksi kuluttajansuojalakien mukaisista oikeuksistasi.

Mikäli käytät sivustoamme, ostat tuotteita tai lataat mitä tahansa aineistoa sivustollemme, hyväksyt senhetkiset käyttöehdot. Ne sitovat laillisesti meitä molempia.

Pyydämme sinua lukemaan käyttöehdot ja napsauttamaan tästä, jos haluat tulostaa tai tallentaa ne. Käyttöehtomme päivitettiin viimeksi 09 kesäkuu 2014. Ota yhteyttä, jos sinulla on jotain kysyttävää käyttöehtoihin liittyen.

Käyttöehtojen lisäksi sivustolla on muitakin asiakirjoja kanssa, jotka sisältävät tärkeitä tietoja tietoa:

 • Tietosuoja, jossa kerromme mitä tietoa keräämme sinusta ja miten näitä tietoja käytetään ja luovutetaan ("Tietosuoja")
 • Toimitusehdot, joissa kerrotaan tuotteiden toimitustavoista ja mahdollisista toimitusta koskevista rajoituksista tai ylimääräisistä veloituksista ("Toimitusehdot") ja
 • Palautusehdot, joissa kerromme miten tuotteita voi palauttaa tiettyjen olosuhteiden vallitessa mukaan lukien mahdollisen kuluttajansuojalain mukaiset oikeudet palautukseen ("Palautusehdot").

tuotteiden tilaaminen meiltä eli miten sopimus toimii

Kun myymme tuotteen sinulle, kauppaan liittyy sopimus kuten mihin tahansa kauppaan. Käyttöehtojen tässä osassa selitetään, miten sopimus toimii.

Kun vastaanotamme tuotetta koskevan tilauksesi sivustomme kautta, saat meiltä sähköpostitse vahvistuksen, jossa luetellaan kaikki tilaamasi tuotteet sekä niiden arvioitu toimituspäivä. Tässä vaiheessa solmimme keskenämme kauppasopimuksen, jossa sinä ostat ja me myymme tuotteen, jonka olet ilmoittanut haluavasi ostaa.

Ilmoitamme sinulle tuotteen lähettämisestä sähköpostiviestillä.

Mikäli tuotteet lähetetään erikseen, jokaista tuotetta koskeva kauppa tapahtuu kulloisenkin tuotteen lähetyksen yhteydessä.

hinta ja maksaminen

Sivustollamme esitetyt tuotehinnat pitävät paikkansa toisinaan tapahtuvia selkeitä virheitä lukuun ottamatta. Hinnat sisältävät arvonlisäveron, mutta eivät toimituskuluja, jotka lisätään tilauksen yhteissummaan. Lisää tietoja löytyy Toimitusehdoistamme.

Sivustollamme on paljon erilaisia tuotteita, ja on mahdollista, että joidenkin sivustollamme lueteltujen tuotteiden hinnat voivat olla virheellisiä huolimatta siitä, että pyrimme tekemään parhaamme. Varmistamme hinnat yleensä osana lähetysprosessia, joten silloin kun tuotteen oikea hinta on matalampi kuin ilmoittamamme hinta, veloitamme matalamman hinnan lähettäessämme tuotteen sinulle. Mikäli tuotteen oikea hinta on korkeampi kuin sivustollamme ilmoitettu hinta, veloitamme sivustolla ilmoitetun hinnan edellyttäen, että kyseessä ei ole selkeä hinnoitteluvirhe. Tällöin otamme sinuun yhteyttä joko kysyäksemme, haluatko tilata tuotteen sen oikealla hinnalla tai kertoaksemme, että olemme peruneet tilauksesi (sinun on tällöin tehtävä uusi tilaus, mikäli haluat edelleen ostaa tuotteen).

Hyväksymme tässä esitellyin maksuvälinein suoritetut maksut.

Kun tilaat sivustoltamme, vahvistat, että ilmoittamasi luottokorttitiedot ovat oikeat ja että maksu suoritetaan kokonaisuudessaan, kun olemme hyväksyneet ja käsitelleet tilauksesi kokonaan.

tuotteiden saatavuus ja toimitus

Toimituspäivät ovat arvioita eikä niitä voida taata. Varastotilanteesta riippuen pyrimme lähettämään tilatun tuotteen ennen kello 19.30 samana arkipäivänä.

Vuonna Suomessa vakiotoimitukset ovat veloituksettomia. Mikäli valitset pikatoimituksen, toimitus on maksullinen. On myös olemassa joitakin sellaisia paikkoja, joihin emme voi toimittaa. Jos haluat tietää lisää toimitusvaihtoehdoista, hinnoista ja rajoituksista, perehdy Toimitusehtoihimme.

pidän tilaamastani tuotteesta – mutta haluan toisen koon/värin

Mikäli haluat vaihtaa tuotteen toisenkokoiseen tai väriseen tuotteeseen, ilmoita siitä meille 28 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Noudata edellä kerrottuja kaupan perumisesta annettuja ohjeita ja ilmoita perumisen yhteydessä, että haluat vaihtaa tuotteen toiseen tuotteen hinnan palauttamisen sijasta.

Mikäli toivomaasi kokoa/väriä ei ole saatavissa, ilmoitamme tästä sinulle ja palautamme rahasi.

olen muuttanut mieleni – haluan palauttaa tuotteen ja saada rahani takaisin

Tiettyjä tuotteita koskien sinulla on kuluttajansuojalain nojalla 14 päivää aikaa tuotteen vastaanottamisesta kertoa myyjälle, että olet muuttanut mielesi ja haluat palauttaa tuotteen. Meidän mielestämme tämä aika ei ole riittävän pitkä, joten saat 28 päivää aikaa tuotteen vastaanottamisesta lähtien.

Kuluttajansuojalakia sovelletaan vain tiettyihin tuoteryhmiin. Siksi et voi muuttaa mieltäsi ja palauttaa mitään seuraavista tuotteista:

 • Tuotteet, jotka on räätälöity nimenomaan sinua varten, mukaan lukien tuotteet, joita olet itse räätälöinyt tai muokannut
 • Tuotteet, joita ei voi tuoteominaisuuksiensa vuoksi palauttaa (esimerkiksi uimapuvut ja alusvaatteet)

Mikäli muutat mielesi, sinun on palautettava tuote meille. Kuluttajansuojalain nojalla olet velvollinen huolehtimaan tuotteista hyvin siihen saakka, kunnes päätät palautatko tuotteen vai et.

Saat tietysti kokeilla tuotetta tai tutkia sitä varmistuaksesi sen sopivuudesta. Pyydämme vain, että käsittelet tuotteita yhtä huolellisesti kuin käsittelisit myymälässä olevia tuotteita. Älä irrota lappuja, älä poista hygieniateippejä tai tarroja ja säilytä alkuperäinen pakkaus mahdollisimman huolellisesti.

Sinun on maksettava tuotteiden palauttamisesta aiheutuvat kulut. Mikäli emme saa tuotetta takaisin, voimme noutaa tuotteen sinun kustannuksellasi. Mikäli et lähetä tuotetta takaisin tai et ole pitänyt tuotteesta hyvää huolta, ja se palautuu vahingoittuneena, voimme esittää sinulle tappiota/vahinkoa koskevan korvausvaatimuksen.

Perusteelliset palautuksia koskevat tiedot löytyvät Palautusehdoistamme.

Ilmoita meille, jos olet muuttanut mielesi ja haluat purkaa kaupan, sähköpostitse osoitteeseen care@superdry.com 28 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Säilytä kopio sähköpostiviestistäsi. Kun olet lähettänyt meille sähköpostiviestin, noudata Palautusehdoissa tuotteen palauttamisesta annettuja ohjeita.

Maksamme summan takaisin 14 päivän kuluessa siitä, kun saamme vahvistuksen tuotteiden lähettämisestä tai siitä päivästä lukien, jolloin vastaanotamme tuotteet riippuen siitä, kumpi näistä tapahtuu ensin.

Palautamme summan samalla maksutavalla, jota käytit tilauksen tekemiseen. Lue seuraava kohta, jos haluat vaihtaa tuotteen/tuotteet pikemminkin kuin saada rahat takaisin.

tilaukseen liittyvät ongelmat

On tärkeätä noudattaa kaikkia tuotteen käytöstä ja hoidosta annettuja ohjeita huolellisesti.

Vaatteiden osalta on tärkeätä noudattaa tarkasti vaatteeseen merkittyjä pesumerkintöjä. Kaikki vaatteet on testattu perusteellisesti pesemällä ja kaikkien tuote-erien laatu on varmistettu ennen niiden lähettämistä tehtaalta. Asusteiden osalta on tärkeätä noudattaa kaikkia valmistajan ilmoittamia asusteiden käyttöä koskevia mahdollisia rajoituksia.

Olet vastuussa siitä, että huolehdit ostamastasi tuotteesta. Me emme ole vastuussa sellaisista tuotteeseen liittyvistä ongelmista, jotka aiheutuvat virheellisestä käytöstä tai huollosta.

Ymmärrämme kuitenkin sen, että kaikki ei aina suju suunnitelmien mukaan. Mikäli tuotteessa ilmenee jokin ongelma, ota meihin yhteyttä, ja yritämme auttaa sinua.

”Vastaanottamani tuote on viallinen”

Mikäli olet sitä mieltä, että vastaanottamasi tuote on viallinen, ota yhteyttä asiakaspalveluumme soittamalla numeroon +44 333 3212 222 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen care@superdry.com. Asiakaspalvelumme kertoo kuinka sinun on toimittava. Kuvailethan vian mahdollisimman tarkasti.

”Minulle lähetettiin väärä tuote”

Mikäli olet saanut väärän tuotteen, pyydämme ystävällisesti ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme osoitteessa care@superdry.com. Kerromme miten voit palauttaa tuotteen. Kuvailethan väärän tuotteen mahdollisimman tarkasti.

”Tilauksestani puuttuu tuote”

Toisinaan emme lähetä kaikki tilattuja tuotteita samanaikaisesti, joten tarkista lähetysluettelo sekä lähetystä koskevat sähköpostiviestit varmistuaksesi, lähetetäänkö osa tuotteista erikseen.

Mikäli lähetysluettelossa on jokin tuote, jonka pitäisi olla lähetyksessä, mutta näin ei ole, ota yhteyttä asiakaspalveluumme osoitteessa care@superdry.com. Pyrimme korjaamaan virheen mahdollisimman nopeasti.

meidän vastuumme

Olemme valmistelleet sivustomme aineiston mahdollisimman huolellisesti. Tästä huolimatta emme anna mitään takuita sivustollamme esitetyn aineiston paikkansapitävyydestä tai tiettyyn käyttötarkoitukseen sopivuudesta. Mikäli havaitset ongelman, ilmoita siitä meille ja yritämme korjata sen.

Tarvittaessa voimme keskeyttää pääsyn sivustolle rutiininomaisten tai ylimääräisten ylläpitotoimien suorittamista varten. Emme ole vastuussa siitä, mikäli sivustomme ei ole käytettävissä.

Emme ole vastuussa kohtaamistasi virheistä tai puutteista tai teknisistä ongelmista tai siitä, että hyödynnät sivuston aineistoa, siihen linkitettyjä sivustoja tai sivustolla julkaistua aineistoa.

Mikäli rikomme näitä käyttöehtoja, vastaamme ainoastaan sellaisesta tappiosta, jota sinulle sen seurauksena aiheutuu siinä määrin kuin kyseessä on molempien ennakoitavissa oleva seuraus kyseessä olevaa tuotetta tilattaessa tai sivustoa muulla tavoin käytettäessä.

Vastuumme tuotteen kaupassa rajoittuu tuotteesta maksamaasi summaan.

Nämä rajoitukset eivät vaikuta lakisääteisiin oikeuksiisi, ja niitä sovelletaan vain sovellettavan lain sallimassa laajuudessa. Käyttöehtojen sisältö ei rajoita vastuutamme laiminlyöntiemme aiheuttamista vahingoista tai vastuuta, joka liittyy laiminlyöntimme aiheuttamaan henkilövahinkoon tai kuolemantapaukseen.

Koska myymme tuotteita ainoastaan henkilökohtaiseen käyttöön, vastuumme sinua kohtaan ei käsitä liiketoimintaan liittyvää vahinkoa, kuten tietojen menettämistä, voiton menettämistä, myynnin vähenemistä tai liiketoiminnan keskeytymistä.

sivuston käyttö

Teollis- ja tekijänoikeudet

”superdry” on DKH Retail Limitedin (liikenimi Laundry Athletics), yhtymäämme kuuluvan yrityksen, rekisteröity tavaramerkki. Yhtymän yritykset omistavat tai ovat kaikkien sivustollamme esiteltyjen tavaramerkkien ja kaikkien muiden merkkien, liikeniminen, tuotenimien, kauppanimien, kuvitusten, kuvien, logojen, rekisteröityjen ja rekisteröimättömien mallien, tekijänoikeuksien sekä muiden teollis- ja tekijänoikeuksien lisenssinhaltijoita.

Sinulla on lupa käyttää sivuston aineistoa hyvin rajoitetusti eli vain oikeus käyttää sivustoa aiotulla tavalla ja näiden Käyttöehtojen mukaisesti omaan henkilökohtaiseen, ei-kaupalliseen käyttöösi. Ei enempää eikä vähempää! Et voi muulla tavoin kopioida, toisintaa, julkaista uudelleen, ladata, siirtää, levittää, tehdä julkisesti saatavaksi tai muulla tavoin käyttää mitään sivustomme osaa.

Arvioiden esittäminen ja blogiin kirjoittaminen – toimi laillisesti, ystävällisesti ja siististi!

Säännöt

Voit lisätä sisältöä joihinkin sivuston osiin. Haluamme kaikkien sivustoa käyttävien saavan hyvän kokemuksen, joten lupaat, että sisältösi (”Sisältö”) ei:

 • sisällä mitään sellaista aineistoa, mikä on ketään henkilöä halventavaa, hävytöntä, loukkaavaa, vihaavaa tai halventavaa
 • ole seksuaalista, väkivaltaista tai ole rodun, sukupuolen, uskonnon, kansallisuuden, vamman, seksuaalisen suuntautumisen tai iän perusteella syrjivää
 • loukkaa mitään teollis- ja tekijänoikeuksia, tietokantoihin liittyviä oikeuksia tai tavaramerkkiä tai muita kenenkään henkilön teollis- ja tekijänoikeuksia
 • ole uhkaavaa, herjaavaa tai loukkaa toisen henkilön yksityisyyttä tai ärsytä, aiheuta epämukavuutta tai tarpeetonta ahdistusta tai todennäköisesti häiritse, järkytä, loukkaa, huolestuta tai harmita ketään muuta henkilöä
 • imitoi ketään henkilöä eikä esitä virheellisesti omaa henkilöllisyyttäsi tai suhdettasi johonkin henkilöön tai luo mielikuvaa siitä, että esittämäsi on peräisin meiltä, mikäli näin ei todellisuudessa ole
 • ei käytetä minkään ei-toivotun tai luvattoman mainos- tai myynninedistämisaineiston välittämiseen, hankkimiseen tai lähettämiseen.

Kuka omistaa lisätyn sisällön?

Lisätessäsi sisältöä myönnät meille (ja yhtymämme kuuluville yrityksille) ainaisen, tekijänpalkkiottoman, muun kuin yksinomaisen, peruuttamattoman oikeuden toisintaa, muokata, kääntää, tehdä saatavaksi, jakaa ja lisensoida edelleen sisältöä kokonaan tai osittain missä tahansa muodossa, mukaan lukien markkinoinnin omissa aineistoissamme ja sosiaalisessa mediassa.

Sinun vastuusi

Olet vastuussa kaikista vahingoista, kustannuksista ja kuluista, joita meille kohtuullisesti katsoen aiheutuu sekä kaikista tuomioistuinten maksettavaksemme määräämistä vahingonkorvauksista sekä kaikista summista, joita olemme maksaneet minkä tahansa hyväksymämme ratkaisun tuloksena, mikä johtuu:

 • mistä tahansa kolmannen osapuolen vaatimuksesta, jonka mukaan sisältösi on halventavaa, loukkaavaa tai herjaavaa tai luonteeltaan säädytöntä tai pornografista tai on laitonta tai rikkoo mitä tahansa sovellettavaa lakia, asetusta tai menettelytapaa
 • mistä tahansa kolmannen osapuolen vaatimuksesta, jonka mukaan sisältösi rikkoo kyseisen kolmannen osapuolen tekijänoikeuksia tai teollis- ja tekijänoikeuksia ja
 • mistä tahansa kolmannen osapuolen vaatimuksesta, jonka mukaan sisältösi rikkoo mitä tahansa tietosuojaa tai yksityisyyttä koskevia oikeuksia.

Sisällön poistaminen

Pidätämme oikeuden kieltäytyä sisällön julkaisemisesta sivustolla tai poistaa jo sivustolla julkaistua sisältöä, vaikka emme aktiivisesti valvokaan lisättyä sisältöä.

Et saa yrittää lisätä sellaista sisältöä uudelleen, jonka julkaisemisesta sivustolla olemme kieltäytyneet, tai jonka olemme jo aiemmin poistaneet sivustolta.

Virukset, hakkerointi, tietojen kerääminen

Sivustoa ei saa väärinkäyttää tuomalla sivustolle tietoisesti viruksia, troijalaisia, matoja, loogisia pommeja, näppäimistön lyöntejä seuraavia vakoiluohjelmia, vakoiluohjelmia, mainosohjelmia tai muuta aineistoa, joka on pahantahtoista ja teknisesti haitallista. Et saa yrittää luvatonta pääsyä sivustollemme, palvelimeen, jolla sivustomme on, tai mihinkään muuhun palvelimeen, tietokoneeseen tai tietokantaan, joka on yhdistetty sivustoomme. Et saa hyökätä sivustolle palvelunestohyökkäyksen tai jaetun palvelunestohyökkäyksen avulla.

Jos rikot tätä ehtoa, voit syyllistyä rikokseen. Ilmoitamme kaikista tällaisista rikkomuksista vastaaville viranomaisille ja teemme heidän kanssaan yhteisyötä ilmoittamalla heille henkilöllisyytesi. Oikeutesi käyttää sivustoamme päättyy välittömästi tällaisen rikkomuksen ilmetessä.

Emme myöskään salli minkäänlaista tietojen keräämistä” sivustoltamme mistään syystä.

yleistä tietoa

Kolmansien osapuolten palvelut

Voimme toisinaan tarjota sivustomme kautta tiettyjä kolmansien osapuolten tarjoamia palveluja. Näiden palvelujen käyttämistä varten sinun on rekisteröidyttävä näiden kolmansien osapuolien sivustoille ja toimittava heidän kanssaan suoraan.

Emme pysty vaikuttamaan näiden kolmansien osapuolten sivustojen sisältöön tai palvelujen toimivuuteen. Tästä syystä käytät palveluja omalla riskilläsi, emmekä ole millään lailla vastuussa niistä emmekä vastaa mistään tappiosta tai vahingosta, jota sinulle voi niiden käytöstä aiheutua.

Tilanteet, joihin emme voi vaikuttaa

Emme ole vastuussa minkään velvoitteemme suorittamatta jättämisestä tai viivästymisestä, joka johtuu tilanteista, joihin emme voi vaikuttaa, mukaan lukien luonnonmullistukset, tulipalot, tulvat, rajun sään, räjähdykset, sodat, terroriteot, työtaistelut tai paikallisen tai valtionhallinnon tai muiden viranomaisten toimet.

Erillisyys

Mikäli jokin näiden käyttöehtojen kohta osoittautuu pätemättömäksi, muut käyttöehtojen kohdat pysyvät voimassa suurimmassa lain sallimassa laajuudessa.

Sopimuskokonaisuus

Nämä käyttöehdot käsittävät koko välillämme tuotteiden toimittamiseen ja/tai sivustomme käyttöön liittyvän sopimuksen. Mitkään muut millä tahansa tavalla vaatimasi tai esittämäsi ehdot eivät sisälly sopimukseemme riippumatta siitä onko joku työntekijöistämme hyväksynyt ne vai ei.

Oikeutemme muuttaa käyttöehtoja

Voimme toisinaan päivittää ja muuttaa näitä käyttöehtoja. Sinuun sovelletaan niitä käyttöehtoja, jotka ovat voimassa tuotteita meiltä tilatessasi tai muulla tavoin sivustoa käyttäessäsi.

Lainsäädäntö ja toimivaltainen tuomioistuin

Näihin käyttöehtoihin sovelletaan Englannin lakeja. Muistathan, että sinulla on kuitenkin aina oman asuinpaikkasi mukaisen maan kuluttajansuojan mukaiset oikeudet. Pyrimme ratkaisemaan kaikki erimielisyydet nopeasti ja tehokkaasti. Mikäli et ole tyytyväinen tapaamme käsitellä erimielisyyttä ja haluat viedä asian oikeuteen, sinun on tehtävä näin Englannissa, Skotlannissa, Walesissa tai Pohjois-Irlannissa tai kotipaikkasi mukaisessa tuomioistuimessa. Suomalaisena kuluttajana voit aina viedä asian kuluttajariitalautakunnan käsiteltäväksi. Lisätietoja löytyy osoitteesta kuluttajariita.fi.

Valituskäytäntö

Valituskäytäntö

Jos et ole tyytyväinen ostokseesi, voit palauttaa sen palautuskäytäntömme mukaisesti. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai johonkin muuhun Superdry-ostokseesi liittyen, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme suoraan puhelimitse numerossa +44 333 3212222 tai sähköpostitse osoitteessa care@superdry.com.

Kun asiakaspalveluosastomme on vastaanottanut tekemäsi valituksen, saat vahvistuksen siitä sähköpostitse 24 työtunnin sisällä. Toisin sanoen, jos otamme valituksesi vastaan klo 17.00 perjantaina, saat vahvistuksen viimeistään klo 17.00 seuraavana maanantaina.

Jos ongelma on vaivaton, sinuun ollaan yhteydessä sen ratkaisemiseksi 72 työtunnin kuluessa siitä, kun sait vahvistuksen.

Jos valituksesi koskemaa ongelmaa ei ole ratkaistu sinua tyydyttävällä tavalla saatuasi lopullisen vastauksen asiakaspalveluosastoltamme, kerro heille asiasta, niin valituksesi siirretään valitusosastolle. Valitusosasto käsittelee valituksesi yllä olevan aikataulun mukaisesti.

Jos teit ostoksen verkkokaupastamme, mutta olet vieläkin tyytymätön tulokseen, voit tehdä verkossa valituksen toiseen valitusten käsittelyelimeen täällä:

http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Jopa 50 % alennusta

Voimassaoloaika: 22.12.2021 (20:00 GMT) – 31.1.2022 (23:59 GMT) niin kauan kuin tavaraa riittää. Jopa 50 % alennusta valikoiduista valikoimista. Vain verkossa osoitteessa superdry.fi. Ei voida yhdistää muihin tarjouksiin tai alennuksiin. Koskee vain kotitalousmääriä. Jos palautat tuotteita, hyvityksissä otetaan huomioon alennuksen hinta. Superdry pidättää oikeuden peruuttaa nämä ehdot tai muuttaa niitä kohtuullisella varoitusajalla annetulla ilmoituksella. Tämä ei vaikuta sinun lakisääteisiin kuluttajan oikeuksiisi.

Palaa alkuun

Pysy yhteydessä

Saa eksklusiivinen pääsy kampanjoihin, yhteistyöhön, uusiin tuotteisiin ja alennusmyynteihin