Kevyt Performance-takki

USD $99.50
Maksuton toimitus
Väri:Musta

KUVAUS

Naisten kevyt Superdry Performance -takki. Vie treenirutiinisi aivan uudelle tasolle tämän korkealaatuisen Superdry Sport -takin avulla. Tässä takissa on sadekuuron kestävä kuori, joka sopii moneen säähän. Takissa on heijastavia yksityiskohtia, ja se on valmistettu Superquick Dry -materiaalista. Takissa on vetoketjukiinnitys, hihassa heijastavalla reunuksella varustettu vetoketju ja edessä kaksi vetoketjullista ulkotaskua. Takin olkapäillä olevat heijastavat yksityiskohdat ja toisessa hihassa oleva heijastava Superdry Sport -logo varmistavat, että sinut huomataan myös hämärällä. Takissa on myös joustava huppu. Loppusilauksena kevyen Performance-takin hihansuut ja helma ovat joustavia ja heijastavia.

koko
34 UK-6
36 UK-8
38 UK-10
40 UK-12
42 UK-14
44 UK-16
Kankaat ja materiaalit
Body Polyesteriä 92%, Elastaania 8%
Hupun Vuori Polyesteriä 87%, Elastaania 13%
Puhdistus ja huolehtiminen
Pesu: Konepesu – Kylmä (30 °c)
Valkaisu: Ei Saa Valkaista
Kuiva: Ei Saa Kuivata Kuivausrummussa
Silitys: Ei Saa Silittää
Kuivapesu: Ei Kuivapesua
tuotekoodi
2103329000021
Superdry koko-ohje Superdry koko-ohje

ILMAISET palautukset Yhdistyneessä kuningaskunnassa

Palauta tuotteet ja täytetty palautuslomake 28 päivän kuluessa toimituksesta. Voit myös palauttaa tuotteet mihin tahansa Yhdistyneen kuningaskunnan Superdry-myymälään. Varmista, että tuotteet ovat alkuperäisessä kunnossa.

Lisätietoja saat palautuskäytännöstämme.

Huomaa:

Hygieniasyistä voimme vaihtaa tai hyvittää alusvaatteita, uima-asuja tai kosmetiikkaa vain, jos ne ovat avaamattomassa alkuperäispakkauksessaan. Tämä ei vaikuta lakisääteisiin oikeuksiisi.

Voit pitää myös näistä…