Hupullinen Core-untuvatakki

USD $119.50
Maksuton toimitus
Väri: Comet Silver

KUVAUS

Naisten hupullinen Superdry Core -untuvatakki. Tässä kevyessä tikatussa takissa on korkealaatuinen 90/10-ankanuntuvatäyte erinomaisella täyteluokituksella. Tämän täydellisen välikausivaatteen mahtava lämpöeristys pitää sinut lämpimänä myös äärimmäisen kylminä päivinä. Takissa on vetoketjukiinnitys, kaksi etutaskua sekä joustavat huppu, hihansuut ja helma. Hupullisessa Core-untuvatakissa on loppusilauksina merkkikuvioidut vetoketjun vetimet ja kuminen Superdry-logomerkki toisessa hihassa.

Superdryn untuvatuotteille on myönnetty Responsible Down Standard -sertifikaatti, joka vahvistaa täytteenä käytetyn untuvan olevan peräisin eläinten hyvinvoinnin huomioivista lähteistä.

Mallin päällä oleva koko: Small
Mallin pituus: 173 cm
Mallin rinnanympärys: 84 cm

koko
XXS UK-XXS
XS UK-XS
S UK-S
M UK-M
L UK-L
XL UK-XL
Kankaat ja materiaalit
Vuori Nailonia 100%
Toppaus Untuvaa 90%, Höyheniä 10%
Materiaali Polyesteriä 100%
Puhdistus ja huolehtiminen
Pesu: Konepesu – Kylmä (30 °c)
Valkaisu: Ei Saa Valkaista
Kuiva: Ei Saa Kuivata Kuivausrummussa
Silitys: Ei Saa Silittää
Kuivapesu: Ei Kuivapesua
tuotekoodi
2082218500150
Superdry koko-ohje Superdry koko-ohje

ILMAISET palautukset Yhdistyneessä kuningaskunnassa

Palauta tuotteet ja täytetty palautuslomake 28 päivän kuluessa toimituksesta. Voit myös palauttaa tuotteet mihin tahansa Yhdistyneen kuningaskunnan Superdry-myymälään. Varmista, että tuotteet ovat alkuperäisessä kunnossa.

Lisätietoja saat palautuskäytännöstämme.

Huomaa:

Hygieniasyistä voimme vaihtaa tai hyvittää alusvaatteita, uima-asuja tai kosmetiikkaa vain, jos ne ovat avaamattomassa alkuperäispakkauksessaan. Tämä ei vaikuta lakisääteisiin oikeuksiisi.

Voit pitää myös näistä…