Hupullinen Pop Zip Arctic SD-Windcheater -tuulitakki

USD $109.50
Maksuton toimitus
Väri:Navy Gold Splatter

KUVAUS

Naisten hupullinen Superdry Pop Zip Arctic SD-Windcheater -tuulitakki. Tämä perusulkoilutakki kuuluu Superdryn tuulitakkivalikoimaan. Takissa on fleecevuori ja joustavalla kiristysnyörillä säädettävät huppu ja helma. Windcheater-takissa on kolme päällekkäistä vetoketjua, joista keskimmäisen hammastus on värillinen. Lisäksi takissa on joustava sisäkaulus ja peukalonreiälliset hihansuut. Hupullisessa Arctic Print Pop Zip Windcheater -takissa on myös kaksi vetoketjulla suljettavaa etutaskua ja yksi painonapilla suljettava sisätasku. Loppusilauksena kauttaaltaan kuvioidun takin selässä ja hihassa on brodeeratut Superdry-logot ja oikeassa hihassa kuminen Superdry-logomerkki.

koko
34 UK-6
36 UK-8
38 UK-10
40 UK-12
42 UK-14
44 UK-16
Kankaat ja materiaalit
Hupun Vuori Polyesteriä 100%
Vuori Polyesteriä 100%
Ulkopinta Polyesteriä 100%
Resori Polyesteriä 98%, Elastaania 2%
Puhdistus ja huolehtiminen
Pesu: Konepesu – Kylmä (30 °c)
Valkaisu: Ei Saa Valkaista
Kuiva: Ei Saa Kuivata Kuivausrummussa
Silitys: Silitys – Alhainen Lämpö
Kuivapesu: Ei Kuivapesua
tuotekoodi
2082217500178

ILMAISET palautukset Yhdistyneessä kuningaskunnassa

Palauta tuotteet ja täytetty palautuslomake 28 päivän kuluessa toimituksesta. Voit myös palauttaa tuotteet mihin tahansa Yhdistyneen kuningaskunnan Superdry-myymälään. Varmista, että tuotteet ovat alkuperäisessä kunnossa.

Lisätietoja saat palautuskäytännöstämme.

Huomaa:

Hygieniasyistä voimme vaihtaa tai hyvittää alusvaatteita, uima-asuja tai kosmetiikkaa vain, jos ne ovat avaamattomassa alkuperäispakkauksessaan. Tämä ei vaikuta lakisääteisiin oikeuksiisi.

Voit pitää myös näistä…